Тепер серіали говорять Українською! | Головна

UATeam.tv — найкращі серіали українською



Автори серіалу Межа

Джей Джей Абрамс

Джей Джей Абрамс

Джей Джей Абрамс

Джей Джей Абрамс

Джей Джей Абрамс

Джефрі Джейкоб «Джей Джей» Абрамс (народився 27 червня 1966 р.) американський кіно- та ТБ-продюсер, сценарист, режисер, актор, композитор та засновник Бед Робот Продакшнз. Переможець премій Еммі та Золотий Глобус, він є автором та співавтором таких серіалів як «Щастя» (Felicity), «Шпигунка» (Alias), «Загублені» (Lost), «Межа» (Fringe) та режисером багатьох фільмів, серед яких «Місія: неможлива 3» (Mission: Impossible III) та «Зоряний шлях» (Star Trek).

Абрамс народився у Нью-Йорку та зростав у Лос-Анджелесі у родині ТБ-продюсера Джеральда Ві Абрамса та виконавчого продюсера Керолл. Він єврей. Закінчив коледж ім. Сари Лоуренс.

В 16 років він потрапив до кіноіндустрії. Першою роботою Абрамса було написання музики для фільму Дона Долера «Нічний звір» (Nightbeast). На старших курсах коледжу Джефрі об’єднався з товаришем для обробки художньої стрічки, яку було замовлено Тачстоун Пікчерз та яка згодом стала основою для стрічки «Як розібратися зі справами» (Taking Care of Busines), першої, яку спродюсував Абрамс. У стрічці були зайняті такі відомі актори як Чарльз Гродін та Джим Белуши. Потім було випущено «Дещо про Генрі» (Regarding Henry) із Гарисоном Фордом та «Вічно молодий» з Мелом Гібсоном.

В 1998 р. Абрамс разом з продюсером Джеррі Брукхаймером та режисером Майклом Беєм випустив «Армагедон» (Armageddon). Цього ж року Абрамс атакує телебачення як співавтор та виконавчий продюсер серіалу «Щастя», котрий наразі налічує чотири сезон. На своїй студії Бед Робот Продакшнз Абрамс створив та спродюсував «Шпигунку» для АВС та виступив співавтором (разом з Деймоном Лайнделоф) та генеральним продюсером «Загублених». Він також був виконавчим продюсером серіалів «Як щодо Брайана» (What About Brian) та «Шестеро» (Six Degrees) на каналі АВС. Абрамс був автором та режисером подвійної пілотної серії «Загублених» та активно працював продюсером протягом першої частини сезону, після чого розпочав роботу над першою частиною «Місія: неможлива 3» (Mission: Impossible III). Пізніше він став співавтором телевізійної п’єси для прем’єри третього сезону «Історії двох міст» (A Tale of Two Cities).

Абрамс брав участь у написанні сценарію до стрічки «Супермен: Пробний політ» (Superman: Flyby) та виступив співавтором і продюсером «Нічогенької подорожі» (Joy Ride) у 2001 р. Режисерській дебют Абрамса відбувся у 2006 р. з фільмом «Місія: неможлива 3» з Томом Крузом. У 2009 р. він також виступив режисером блокбастера «Зоряний шлях». Абрамс є продюсером фільму жахів «Монстро» (Cloverfield). Його співпраця з Деймоном Лайнделоф переросла у спільне продюсування «Зоряного Шляху», а згодом — адаптацію та продюсування серії новел «Чорна Башта» (The Dark Tower) за Стівеном Кінгом.

Окрім роботи над сценаріями та режисури Абрамс написав музику до «Шпигунки», музичну тему, що звучить на початку «Загублених», та виступив співавтором музичних тем для «Щастя» та «Межі». Абрамс уклав угоди щодо нових телевізійних шоу з Уорнер Бразерз та Парамаунт Пікчерз загальною сумою біля 50 мільйонів доларів.

Він також взяв участь у короткому цифровому шоу «Круті Хлопці не зважають на вибухи» під час церемонії нагородження премією у галузі кіно MTV Movie Awards 2009, зігравши на клавішах.Абрамс одружений з Кеті МакГрат та виховує трьох дітей.Він протягом довгого часу підтримує демократичну партію. З 1995 р. сума його внеску склала 176 тисяч доларів.


Фільмографія:

  • Місія: неможлива 4 (2011)| Mission: Impossible IV | режисер, автор сценарію, продюсер
  • Невидима жінка (2010) | The Invisible Woman | продюсер
  • Ранкова радість (2010) | Morning Glory | продюсер
  • Анатомія надії (ТБ) (2009) |Anatomy of Hope | режисер, продюсер
  • Зоряний шлях (2009) | Star Trek | режисер, продюсер
  • Межа (серіал) (2008-2010)| Fringe | автор сценарію, продюсер
  • Монстро (2008) | Cloverfield | продюсер
  • Шестеро (серіал) (2006-2007) | Six Degrees | продюсер
  • Як щодо Брайана (серіал) (2006-2007) | What About Brian | продюсер
  • Місія: неможлива 3 (2006) | Mission: Impossible III | режисер, автор сценарію
  • Пастка (серіал) (ТБ) (2005) | The Catch | автор сценарію, продюсер
  • Загублені (серіал) (2004-2009) | Lost | режисер, автор сценарію, продюсер
  • Шпигунка: трибунал (відео) (2004) |The Animated Alias: Tribunal | продюсер
  • Шпигунка (серіал) (2001-2006) | Alias | режисер, автор сценарію, продюсер, актор
  • Нічогенька подорож (2001) | Joy Ride | автор сценарію, продюсер
  • Королі року (1999) | The Suburbans | продюсер, актор




Роберто Орчі

Джей Джей Абрамс

Джей Джей Абрамс

Роберто Гастон Орчі (народився 20 липня 1973 р.) мексиканський сценарист та продюсер. Брав участь у створенні таких фільмів та ТБ шоу як «Зоряний Шлях», «Легенда Зорро», «Місія: неможлива 3», «Трансформери» та «Шпигунка». Разом з Дж. Дж. Абрамсом та Алексом Курцманом він є автором серіалу «Межа».

Згідно рейтинга журналу «Голівуд Репортер», складеному в 2007 р., він є одним з 50 найуспішніших латиноамериканців у Голівуді.

Орчі є старшим братом Джея Ар. Орчі. Його дитинство пройшло у Канаді, Техасі та Лос-Анджелесі, де Роберто і познайомився зі своїм майбутнім колегою Алексом Курцманом. Навчався в Техаському Університеті в Остіні.


Фільмографія:

  • Mission: Impossible IV Місія: неможлива 4 (2011) режисер, автор сценарію, продюсер
  • Ковбої проти Чужих (2011) | Cowboys and Aliens | автор сценарію, продюсер
  • Зоряний шлях: Сіквел (2011)| Untitled Star Trek Sequel | автор сценарію, продюсер
  • 2012: Війна душ (2010) | 2012: The War for Souls | автор сценарію, продюсер
  • Трансформери: Помста переможених (2009)| Transformers: Revenge of the Fallen | автор сценарію
  • Пропозиція (2009)| The Proposal | продюсер
  • Зоряний шлях (2009) | Star Trek | автор сценарію, продюсер
  • На гачку (2008) | Eagle Eye | продюсер
  • Межа (серіал) (2008-2010)| Fringe | автор сценарію, продюсер
  • Трансформери (2007) | Transformers | автор сценарію
  • Відмова (2006)| Denial | продюсер
  • Місія: неможлива 3 (2006) |Mission: Impossible III | автор сценарію
  • Легенда Зорро (2005) | The Legend of Zorro | автор сценарію
  • Острів (2005) |The island | автор сценарію
  • Секретна послуга (ТВ) (2004) | The Secret Service | автор сценарію, продюсер
  • Шпигунка (серіал) (2001-2006)| Alias | автор сценарію, продюсер
  • Майстер на всі руки (серіал) (2000)| Jack of All Trades | автор сценарію, продюсер
  • Ксена: принцеса воїнів (серіал) (1995-2001) | Xena: Warrior Princess | автор сценарію




Алекс Курцман

Алекс Курцман (народився 7 вересня 1973 р.) американський сценарист, кіно- та ТБ-продюсер.

Курцман народився та виріс в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Там він зустрів свого друга та майбутнього колегу Роберто Орчі. Навчався у Веслейнському університеті.


Фільмографія:

  • Ковбої проти Чужих (2011) | Cowboys and Aliens | автор сценарію, продюсер
  • Зоряний шлях: Сіквел (2011) | Untitled Star Trek Sequel | автор сценарію, продюсер
  • 2012: Війна душ (2010) | 2012: The War for Souls | автор сценарію, продюсер
  • Трансформери: Помста переможених (2009) | Transformers: Revenge of the Fallen | автор сценарію
  • Пропозиція (2009) | The Proposal | продюсер
  • Зоряний шлях (2009) | Star Trek |автор сценарію, продюсер
  • На гачку (2008) | Eagle Eye | продюсер
  • Межа (серіал) (2008-2010) | Fringe | автор сценарію, продюсер
  • Трансформери (2007) | Transformers | автор сценарію
  • Місія: неможлива 3 (2006) | Mission: Impossible III | автор сценарію
  • Легенда Зорро (2005) | The Legend of Zorro | автор сценарію
  • Острів (2005) | The Island | автор сценарію
  • Секретна послуга (ТВ) (2004) |The Secret Service | автор сценарію, продюсер
  • Шпигунка (серіал) (2001-2006) | Alias | автор сценарію, продюсер
  • Майстер на всі руки (серіал) (2000) | Jack of All Trades | автор сценарію, продюсер
  • Геракл: легендарні пригоди (серіал) (1995-1999) | Hercules: The Legendary Journeys | автор сценарію



Ми нарахували 8341 переглядів.